Golfhyvinvointi

Tervetuloa! Olet saapunut Golfhyvinvointi.fi -sivustolle, joka on kaiken ikäisille golfareille suunnattu opas terveelliseen, energiseen ja golfintäyteiseen elämään. Golfhyvinvointi on golfareiden luoma yhteinen alusta, josta pelaajat löytävät pelivinkkejä, mielenkiintoisia golf-blogeja, matkauutisia, ammattilaisten tekemää terveys- ja hyvinvointisisältöä ja paljon muuta!

Golfhyvinvointi haluaa tarjota tukea golfharrastukseen sekä ohjeita oheisharjoitteluun sekä talvella että kesällä. Toivomme, että lukijat löytävät sivultamme vinkkejä kokonaisvaltaisesti terveelliseen elämään sekä uutta iloa rakkaaseen harrastukseen. Golfhyvinvoinnin taustalta löytyy joukko terveyden, golfin, matkailun sekä markkinoinnin ammattilaisia, jotka yhdessä tarjoavat golfareille laadukasta sisältöä, kohderyhmälle sopivia tarjouksia sekä hyvinvointiin keskittyviä golfleirejä. 

Liity sinäkin mukaan Golfhyvinvoinnin hyväntuuliseen porukkaan - löydät meidät Facebookista sekä Youtubesta!

 

Yhteystiedot

info@golfhyvinvointi.fi

Golfhyvinvointi tekee mielellään yhteistyötä yksityishenkilöiden, järjestöjen, seurojen sekä yritysten kanssa - laita meille viestiä, jos haluat lähteä mukaan terveelliseen ja hyväntuuliseen toimintaan!

Holiday Club -kiertue

Golfhyvinvointi on mukana Holiday Club 2019 -kiertueella. Ota osaa osakilpailuihin ja pelaa tiesi Saimaalla järjestettävään finaaliin - pääpalkintona upea matka Malesiaan! Lue lisää tästä.

Osakilpailut:

26.5. Aurinkio Golf, Naantali
15.6. Vuosaari Golf, Helsinki
29.6. Kullo Golf, Porvoo
6.7. Nokia River Golf
7.7 Vierumäki Golf
13.7. Katinkulta Golf, Vuokatti
20.7. Lakeside Golf, Sastamala
21.7. Pickala Golf
4.8. Kymen Golf, Kotka
11.8. Himos Golf
24.8. Holiday Club Golf Saimaa, Lappeenranta
7.9. Finaali: Holiday Club Golf Saimaa

 

Etsitkö jotain? Piiloset - Ykköslaseilla näet minne draivisi kantaa!
Etsitkö jotain?

Yhteistyössä: